Work and Holiday vízum

2016. február 24-én Ausztrália és Magyarország aláírta a Work&Holiday vízumra az együttműködést. 2017. január 1- től már lehet jelentkezni erre a vizumra magyar állampolgároknak.

Feltételek:

Korhatár 31. életév
1 évre szól a vízum amivel dolgozhatsz és tanulhatsz ( egy munkaadónál max 6 hónapot dolgozhatsz az egy év -alatt, de akár több munkaadónál is, maximum 4 hónapot tanulhatsz )
CSAK Ausztrálián kívüli tartozkodás esetén adható be a kérelem
Hivatalos elbírálási idő 14 nap
Vízum kérelem díja az Ausztrál Hivatal felé: 445 AUD
Cégünk ügyintézési díja : 300 AUD
Családtagot nem lehet a kérelmedbe belefoglalni

Szükséges dokumentumok:

érvényes útlevél
születési anyakönyvi kivonat
erkölcsi bizonyítvány
2 db igazolványkép
névváltozás esetén ennek igazolása
katonai szolgálat esetén annak igazolása
iskolai végzettség  ( minimum 2 elvégzett tanulmányi év ausztrál diploma szint a legalacsonyabb vagy diploma )
IELTS angol nyelvvizsga (átlag 4.5 szint minimum ) vagy TOEFL, PTE vagy OET angol nyelvvizsga. 12 hónapon belülinek kell lennie a vizsgának. 
minisztériumi támogatói levél

További igazolások :
bankszámla egyenleg angolul minimum 5000 AUD
visszaútra repülőjegy vagy visszaútra pénz felmutatása (ekkor az 5000 AUD hez hozza kell adni kb1500 AUD-t)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.