Milyen változásokat vezettek be az ausztrál állampolgársági vizsgában?

(Aki 2017 április 19-e után jelentkezett a vizsgára már a változások érvényesek!)

1. Kötelező angol nyelvtudás igazolása
2. Minimum 4 év állandó lakosi státusz az állampolgárságra jelentkezés előtt, és be kell mutatni, hogy a négy év alatt sikeresen beilleszkedett az ausztrál társadalomba és annak fontos tagja lett
3. Állampolgársági teszt nehezített kérdések
4. (Állampolgárságra jelentkezőknek összesen 3 lehetősége van sikeresen teljesiteni a vizsgát, amennyiben ez nem sikerül akkor 2 év múlva lehet újra jelentkezni és vizsgázni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.