Work and Holiday vízum

2016. február 24-én Ausztrália és Magyarország aláírta a Work&Holiday vízumra az együttműködést. 2017. január 1- től már lehet jelentkezni erre a vizumra magyar állampolgároknak.

Feltételek:

Korhatár 31. életév
1 évre szól a vízum amivel dolgozhatsz és tanulhatsz ( egy munkaadónál max 6 hónapot dolgozhatsz az egy év -alatt, de akár több munkaadónál is, maximum 4 hónapot tanulhatsz )
CSAK Ausztrálián kívüli tartozkodás esetén adható be a kérelem
Hivatalos elbírálási idő 14 nap
Vízum kérelem díja az Ausztrál Hivatal felé: 445 AUD
Cégünk ügyintézési díja : 300 AUD
Családtagot nem lehet a kérelmedbe belefoglalni Continue reading

Work&Holiday vízum együttműködés aláírása Ausztrália és Magyarország között (462-es Work&Holiday)

Mai napon, 2016. február 24-én Ausztrália és Magyarország aláírta a Work&Holiday vízumra az együttműködést. (A vízum nem lépett még hatályba, tehát nem lehet még rá jelentkezni. Reméljük mielőbb megtörténik, de addig is van időnk felkészülni és a feltételeket teljesíteni, a kérelmet előkészíteni.)
A vízum lehetővé fogja tenni, hogy évente 200 magyar fiatal (200 ausztrál fiatalnak meg lehetőséget ad a megállapodás, hogy ők jöjjenek Magyarországra ) nyaraljon, dolgozzon vagy tanuljon Ausztráliában.
A pontos feltételekkel kapcsolatban csak később tudunk informaciót adni, de alapoknak megadjuk, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni más országnak, akik már aláírták ezt az együttműködést Ausztráliával és életbe is lépett:
462-es Work&Holiday Continue reading

Ausztrál szponzorált ideiglenes szakképzett munkavállalási vízum

Ezt a vízumot azok számára találta ki az ausztrál kormány, akik kimondottan dolgozni, nem pedig tanulni vagy letelepedni szeretnének Ausztráliában.
Mire van szükséged ehhez a vízumhoz?

  • megfelelő angol nyelvtudásra
  • a pozíciónak megfelelő végzettségre és munkatapasztalatra
  • megfelelő engedélyekre, melyek munkavállalásra jogosítanak a szakmában
  • és természetesen egy ausztrál munkaadó szponzorálásra

Continue reading

Ausztrál Partner vízum

Mit is jelent a Partner vízum?
Amennyiben élettársi viszony vagy házastársi viszonyban élsz egy ausztrál állampolgárral, ausztrál állandó tartózkodással rendelkező illetővel vagy jogosult új-zélandi állampolgárral, akkor ausztrál Partner vízumot igényelhetsz.
Beadhatom Magyarországról a Partner vízumot?
Igen, beadható a kérelem itthonról is, de Ausztráliában is.
A feltételek szinte azonosak, a vízum árában van különbség.

Mik is a feltételek? Mik szükségesek a kérelem beadásához?
Continue reading

Ausztrál turista vízum (651)

Turista vízum magyar állampolgárok számára ingyenes, interneten lehet igényelni.
Ha úgy gondolod kevés az angol tudásod vagy csak nincsen kedved, időd, hogy kitöltsd magadnak a kérelmet, keress minket! (ügyintézési díjunk 100 AUD)
1 éves időszakra kapod a vízumot, és belépés után maximálisan 12 hetes benntartózkodást engedélyez, 12 hét után el kell hagyni az országot, majd ezzel a vízummal ismét beléphetsz 12 hétre amíg érvényes a vízum.
Mik a legfontosabb tudnivalók az ausztrál turista vízumról?
Continue reading

Ausztrál szakképzett vízumok

A szakképzett vízumoknak három fajtája létezik. A következőkben sorra vesszük ezeket a vízumokat; ki igényelheti, és milyen feltételek vannak rendelve hozzájuk kapcsolódóan.
2012. július 1-jétől életbe lépett egy ún. kiválasztó rendszer, ami a SkillSelect nevet kapta. Ennek a lényege, hogy a pályázók csak abban az esetben nyújthatnak be vízumkérelmet a Bevándorlási Hivatalhoz, ha ebben a rendszerben előzetesen már meghívásra kerültek.
Continue reading