Ausztrál turista vízum (651)

Turista vízum magyar állampolgárok számára ingyenes, interneten lehet igényelni.
Ha úgy gondolod kevés az angol tudásod vagy csak nincsen kedved, időd, hogy kitöltsd magadnak a kérelmet, keress minket! (ügyintézési díjunk 100 AUD)
1 éves időszakra kapod a vízumot, és belépés után maximálisan 12 hetes benntartózkodást engedélyez, 12 hét után el kell hagyni az országot, majd ezzel a vízummal ismét beléphetsz 12 hétre amíg érvényes a vízum.
Mik a legfontosabb tudnivalók az ausztrál turista vízumról?

  • hivatalosan munkát nem vállalhatsz
  • tanulhatsz ausztráliai benntartózkodásod alatt
  • üzleti konferenciákon vehetsz részt
  • turistázkodhatsz 🙂 meglátogathatod Ausztrália nevezetességeit
  • repülőjegyedet úgy kell vásárolni, amivel maximálisan 12 hét után el is hagyod Ausztráliát (repülőjegy módosítható)
  • ha megkaptad a turista vízumot, de utazás előtt bármilyen változás történik a beadott személyes adataiddal kapcsolatban, mielőtt elindulnál hivatalosan jelezni kell a változást, hogy a vízumod a megfelelő adatokhoz legyen hozzárendelve (pl.: új útlevelet igényelsz, akkor szükséges az útlevél szám módosítása)
  • vízumot nem pecsételik az útleveledbe, elektronikus vízumot kapsz (ajánljuk, hogy utazás előtt nyomtatott formában is tedd a táskádba, ha esetleges rendszerhiba lép fel, akkor tudd igazolni papír alapon érvényes vízumodat)
  • repülőjegyedet csak azután vedd meg, hogy megkaptad az ausztrál turista vízumodat és leellenőrizted adataidat

Ausztrál turista vízum követelmények, feltételek:

  • érvényes útlevél
  • állandó bejelentett lakcím
  • ha van más érvényes ausztrál vízumod, akkor annak vízum száma
  • ha valaha volt ausztrál vízumod, (ami már nem érvényes) akkor annak vízum száma
  • rendelkezz megfelelő anyagi háttérrel, vagy legyen egy támogatód, aki ausztráliai kiutazásodban segítséget nyújt, anyagilag támogat Téged
  • 3 hónapra visszamenőleg bankszámlakivonat, angol aktuális egyenleg
  • támogató esetén hivatalos támogatói nyilatkozat
  • tervezett utazási dátum
  • útiterv
  • munkáltatói igazolás, tanulmányok igazolása
  • amennyiben az egész család utazik mindenkinek életkortól függetlenül külön kell igényelni az ausztrál turista vízumot

Mivel a vízum szabályok gyakran változnak, a legfrissebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.