Ausztrál szponzorált ideiglenes szakképzett munkavállalási vízum

Ezt a vízumot azok számára találta ki az ausztrál kormány, akik kimondottan dolgozni, nem pedig tanulni vagy letelepedni szeretnének Ausztráliában.
Mire van szükséged ehhez a vízumhoz?

  • megfelelő angol nyelvtudásra
  • a pozíciónak megfelelő végzettségre és munkatapasztalatra
  • megfelelő engedélyekre, melyek munkavállalásra jogosítanak a szakmában
  • és természetesen egy ausztrál munkaadó szponzorálásra


A vízumra jelentkezés folyamata három lépésből áll.
Az első, hogy a munkaadó jelentkezik, hogy szponzor lehessen; a második, hogy megjelöli a betöltendő pozíciót; és végül a munkavállaló jelentkezik a vízumra.
Ez a vízum 1 nap és 4 év közötti munkavállalást engedélyez, meghatározott közeli családtagok tanulmányait és munkavállalását is engedélyezi, valamint ki- és beutazást Ausztráliából/Ausztráliába. A vízum tulajdonosa és családtagjai is maguk felelősek a teljes egészségügyi ellátásuk költségeinek fedezésére, így a vízum teljes hosszára rendelkezniük kell egészségügyi biztosítással és azt fel is kell mutatniuk a vízum jelentkezés előtt.
Ami az angol nyelvi feltételeket illeti, a vízumra jelentkezőnek IELTS nyelvvizsgával kell rendelkeznie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.