Ausztrál látogatói vízum (600)

Amennyiben több, mint 3 hónapra szeretnél Ausztráliába látogatni vagy üzleti céllal kiutazni, akkor látogatói vízumot kell igényelned.
Ausztrál látogatói vízum 4 fajtája közül kell kiválasztanod, hogy melyik a legmegfelelőbb a Te elképzelésednek.
Hivatalosan nem vállalhatsz munkát.

Feltételek:

  • Formanyomtatvány
  • Érvényes útlevél
  • Fénykép
  • Munkáltatói igazolás
  • Tervezett utazási dátum
  • Útvonalterv, mely tartalmazza, hogy mit fogsz csinálni Ausztráliában
  • Megfelelő anyagi háttér (igazolnod kell bankszámla kivonattal, hogy rendelkezel megfelelő összeggel a tartózkodásod teljes idejére) és annak igazolása, hogy honnan van a pénzed (pl.: öröklés)

Nagykövetség felé fizetendő vízum díja:
Ha Ausztrálián kívül igényled: 130 AUD, ha Ausztráliában igényled: 335 AUD
Ügyintézési díjunk: 300 AUD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.